FAQ

Quin és l’horari de l’exposició?

La nostra exposició està oberta al públic en els següents horaris:

De dilluns a diumenge de 09.00 h a 23.00 h

Es poden adquirir les entrades per internet?

Sí, les entrades estan a la venda al següent enllaç: https://tickets.janto.es/vangogh/public/janto/

He comprat l’entrada per internet, però no hi podré anar. Em poden retornar els diners de l’entrada? 

No, no s’admeten devolucions ni canvis de data, tret que l’opció de canvi de data s’adquireixi a part, amb un suplement en el preu de l’entrada. Per utilitzar l’opció del canvi, cal contactar amb el departament de suport soporte@impronta.es amb una antelació mínima de 48 hores abans de la primera visita programada.

No sé a quina hora podré anar a l’exposició. Puc comprar l’entrada sense data i hora? És vàlida la meva entrada per a un altre dia?

Per assegurar una visita còmoda per a tots els visitants, l’accés a l’exposició s’organitza per franges d’una hora de durada. No podem garantir l’accés a l’exposició fora de l’horari indicat a l’entrada quan l’aforament de les sessions posteriors està complet. L’entrada NO és vàlida per a un altre dia.

Una vegada s’accedeixi a l’exposició, es podrà estar a dins tant temps com vulgui el visitant. El temps mitjà de la visita és d’una hora i mitja.

Hi ha un format d’“entrada regal” sense data ni hora. Es pot adquirir a: https://tickets.janto.es/vangogh/public/janto/ Existències limitades.

Hi ha pintures de Van Gogh a l’exposició? 

L’exposició El Món de Van Gogh no és una exposició en el sentit clàssic, sinó que és una autèntica experiència multimèdia que permet als visitants submergir-se en les increïbles obres de l’artista. No s’exhibeixen quadres originals.

Hi ha una edat mínima d’accés a l’exposició?

No hi ha una edat mínima d’accés a l’exposició. Els nens de fins a 4 anys hi poden accedir de manera gratuïta. Els nens fins a 16 anys han d’anar acompanyats per un familiar adult.

Quin és el temps mitjà de durada de la visita?

El temps mitjà de visita és d’aproximadament una hora i mitja. Consulta els nostres horaris per planejar la visita amb el temps suficient per poder-la veure sencera! Una vegada a dins, es pot gaudir de l’experiència tant temps com es vulgui.

Com puc acreditar-me per a assumptes de premsa?

Per a assumptes de premsa, fotos oficials, acreditacions i qualsevol altra consulta, cal posar-se en contacte amb el nostre equip de PR escrivint a info@vangogh.es

Puc entrar-hi amb un cotxet de bebè o amb cadira de rodes? 

Sí, la sala està adaptada per a cotxets de bebè i cadires de rodes.

Puc fer fotografies i/o vídeos dins de l’exposició?

Està permès fer fotografies i vídeos sempre que es faci sense flaix. Si les publica a les xarxes socials, utilitzi el hashtag #MundoVanGogh. Així molta més gent podrà veure l’exposició a través dels seus ulls.

Hi ha visites guiades?

La visita a l’exposició sempre és de recorregut lliure. No hi ha la possibilitat de visita guiada.

En quins idiomes s’explica l’exposició?

Tots els textos de la nostra exposició són en castellà, català i anglès.

On puc informar-me sobre les visites de grups i la reserva i/o compra d’entrades?

Per a la gestió de les visites de grups es pot posar en contacte amb el nostre departament de grups, al següent email: grupos@vangogh.es

No ha trobat resposta a la seva pregunta?

Posi’s en contacte amb nosaltres a través del següent formulari o del correu electrònic info@vangogh.es i intentarem resoldre tots els seus dubtes.