Exposició

Per combatre el declivi de l’interès per les formes tradicionals de l’art, des de fa anys han començat a sorgir experiències en què es fonen art, música i tecnologia i creen entorns immersius, orientats als nous tipus de públic i amb un fort poder didàctic. La necessitat de satisfer aquesta creixent demanda ens ha portat a idear una exposició absolutament immersiva, captivadora i dinàmica, que passa de l’“escala real” a una de “més gran que real, augmentada i més tecnològica que real”.

La primera exposició immersiva de producció espanyola va ser dedicada a l’austríac Gustav Klimt, que es va estrenar el setembre del 2019 i va obtenir un gran èxit de públic. La segona producció de Nomad Art arriba el novembre del 2021 amb el títol “El món de Van Gogh”, amb una aposta encara més tecnològica i atrevida.

La banda sonora de l’exposició tampoc té precedents: en aquesta ocasió hem apostat per la creació d’una banda sonora única i original de la mà d’un jove compositor espanyol, Adrián Berenguer. La seva música hipnotitzant ajuda l’espectador a entrar en un trànsit sensorial i a deixar-se portar per la màgia de Vincent van Gogh.