Barcelona
25.11.2021 – 21.03.2022

Barcelona
25.11.2021 – 21.03.2022

Centro Comercial Arenas
Plaza de España
Gran Via de les Corts Catalanes
373-385, 08015 Barcelona

“Aquest home o es torna boig o ens deixa a tots molt enrere”
– Camille Pissarro –

Benvinguts a una experiència immersiva sense precedents!

L’exposició més completa i tecnològicament avançada que s’ha fet fins avui et convida a descobrir el món de Van Gogh d’una manera captivadora i innovadora.

Acompanya’ns a viure una experiència en què els sentits són els veritables protagonistes.

Deixa’t embolcallar pel color i les pinzellades en moviment del genial artista holandès, apropa-t’hi comprenent les seves inquietuds i gaudeix analitzant cada detall de la seva obra mentre et deixes seduir per la música.

En aquest viatge sensorial no només podrem passejar envoltats de les seves obres a gran escala en moviment, sinó que serem testimonis de com l’univers de Van Gogh cobra vida. Per a això hem utilitzat tots els mitjans al nostre abast: des de l’animació més avançada fins a aromes i música que faran despertar les nostres emocions i delectar-nos en aquest recorregut a través del seu gran llegat artístic.

Gaudeix sentint-te dins de l’eterna nit estrellada, observa cara a cara cadascun dels seus molts autoretrats i recrea’t en els seus paisatges infinits…

L’experiència obre una porta cap a l’interior de l’artista, i permet al visitant veure i sentir el món a través dels ulls de Vincent van Gogh, un dels pintors més enigmàtics i reconeguts del món de la història de l’art.

Gràcies a aquesta nova forma tan didàctica d’apropar l’art al públic, tant nens com grans viatjaran en el temps fins a mitjan segle XIX. Així podran vibrar amb el color, amb cada pinzellada, i sentir que es poden moure entre obres d’art úniques. Una manera diferent de passar un dia en família envoltats d’art.

L’animació assistida per intel·ligència artificial fa que les pintures es tornin tridimensionals, i reben d’aquesta manera una perspectiva de la qual l’autor les ha privat conscientment, intentant centrar-se en els colors i les formes. Així, els espectadors més joves poden entendre el seu joc artístic i observar els seus quadres com si fossin una caixa màgica que s’obre i s’obre sense parar.

Descobreix-la i deixa que t’embolcalli. Atreveix-te a viure una experiència immersiva, diferent i original.

[Llegir més]

Contacte

Per a més informació, si us plau, empleneu aquest formulari o envieu-nos un correu:
info@vangogh.es